Silje

Introduserer nytt kurstilbud

Å ha god hygiene er kritisk viktig når man skal tilberede, servere og selge mat. Men hvordan oppnår vi god hygienisk kvalitet? Hva krever det nye lovverket kalt "Hygienepakken"?

Publisert

Lilleborg Profesjonell har lang erfaring med å holde kurs innen alle segmenter av profesjonelt renhold, kursene holdes ofte hos kunden eller for en bestemt kundesammenslutning. Nå arrangerer Lilleborg Profesjonell dagskurs i Oslo, der ulike kunder kan melde seg på. Næringsmiddelkandidat Silje Bjørlykke og næringsmiddelteknolog Guri Kvam lærer deg i løpet av en dag det du trenger å vite om Hygienepakken.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Vårt nye kurskonsept vil gjøre kursene mer tilgjengelige for alle våre kundegrupperinger. Deltakerne vil også få muligheten til å møte andre i samme arbeidssituasjon, noe som gir muligheten for å stifte nye bekjentskaper og deling av erfaringer, sier Silje Bjørlykke hos Lilleborg.

Dagskurset, som holdes torsdag 11. juni, er en kombinasjon av Lilleborg Profesjonells kurs 1.2 Kjøkkenhygiene og 1.3 IK-mat/HACCP. Kurset skal gjøre deltakerne i bedre stand til å møte kravene i Hygienepakken, som er betegnelsen på EUs nye regelverk for næringsmiddelhygiene. Kurset starter med en innføring i grunnleggende mikrobiologi, personlig hygiene og kjøkkenhygiene, da dette er viktig basiskunnskap for å sikre trygg matproduksjon.

Videre vil kurset gi en innføring i regelverket og de krav som stilles der. Både IK-matforskriften og det nye hygieneregelverket vil bli gjennomgått. Det vil også bli gitt en innføring i HACCP-prinsippene (risikoanalyse og kritiske styringspunkter), og hvordan disse skiller seg fra dagens krav.

Kilde:Pressemelding

Powered by Labrador CMS