FFS2009-kopijpg.jpg
FFS2009-kopijpg.jpg

FFS samlet i Tromsø

Årets Forum for sykehusrenholder i gang, og landets sykehusrenholdere er samlet i Tromsø til faglig diskusjon, foredrag og leverandørmesse.

Publisert

Onsdag åpnet Tov Øydin, tidligere informasjonssjef ved Universitets sykehuset i Norge-Norge, årets store seminar for renholdsledere i sykehusnorge med ordene:

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Renholdere har en ekstremt viktig rolle for å forebygge sykdom i sykehusene.

Deretter var det nettopp spesialrenhold og smittevern som stod på programmet. Renholdsplanlegging og renholdsøkonomi står også på programmet for årets faglige samling.

Minimesse for sykehusrenhold

Torsdag var leverandørenes dag til å få oppmerksomhet under FSS seminaret, og dagen ble åpnet med foredrag om maskinellt renhold og om bruk av voks.

11 leverandører til renholdsbransjen var representert under leverandørutstillingen på Radisson Blu Tromsø. Under minimessa var det rom for både vareprøver, demonstrasjoner og faglige diskusjoner. Messen var besøkt og utstillerne var fornøyde med responsen.

Se bildeglimt fra årets FFS her.

"
Powered by Labrador CMS