vileda

Rent gulv - rent miljø

Nå finnes det svanemerkede mikrofibermopper til profesjonell rengjøring av gulv. Leverandøren hevder at moppene har lav miljøbelastning og god kvalitet.

Publisert

Som et ledd i Vileda Professionals miljøarbeid, lanseres nå svanemerkede mopper. Moppene Swep Classic Microtech og Swep Duo Microtech har oppfylt svanemerkets strenge krav. Dette er mopper for profesjonelle brukere.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Vi er veldig stolte og har som målsetning at flere av våre mikrofiberprodukter skal merkes med Svanen så snart som mulig, sier Elisabeth Arnberg, markedssjef for Vileda Professional, Norden.

Strenge krav

For at en mikrofibermopp skal kunne benytte Svanemerket, må den oppfylle miljøkrav, helserelaterte krav og kvalitetskrav. For eksempel skal det testes at moppen rengjør effektivt, er skånsom mot overflatene og tåler mer enn 300 vaskeomganger.

Svanen stiller også krav til hvilke kjemikalier som kan anvendes under produksjonen. For eksempel er det krav til fargestoffer og plast.

- Å rengjøre med mikrofibermopper og -kluter er et godt miljøalternativ. Det blir en betydelig reduksjon i forbruket av kjemikalier og vann, sier markedskonsulent Tormod Lien i Miljømerking.

De svanemerkede moppene finnes i tre størrelser. Kilde: Pressemelding

Powered by Labrador CMS