Doris Kristiansen web

30 år som renholder ga medalje

Doris Kristiansenhar jobbet 30 år som renholder på Bæreiasenteret i Kongsvinger. - Jeg vil takke deg for 30 års innsats her hos oss, sa direktør ved senteret Arild Frydenborg da han overrakte det synlige beviset for innsatsen, nemlig Medaljen for lang og tro tjeneste fra Noregs Vel.

Publisert

- Jeg ble veldig glad for medaljen, jeg hadde ikke forventet dette. Årene har gått utrolig fort, jeg kan ikke skjønne at det allerede har gått 30 år. Jeg håper jeg blir her til jeg går av med pensjon var medaljemottakerens kommentar. Det er avisen Glåmdalen som rapporterer fra høytideligheten.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Trenger å prate

For 10 år siden tok Doris Kristiansen fagbrev som renholder. Til daglig gjør hun alt som skal til for at senteret skal være rent og trivelig. Hun gjør hovedrent, pusser vinduer og vasker rom. Hun stiller også opp på kjøkkenet når det er behov for det. Og hun prøver å få tid til en prate med beboerne.

- Noen trenger å prate litt, andre kan det være litt vanskeligere å få kontakt med.

Husvask frister ikke

Kristiansen er den av de ansatte som har vært ansatt lengst tid ved senteret.

- Tida går fort her på jobben, sier hun, alle har vært ansatt mer enn ti år, så vi kjenner hverandre godt og har det trivelig sammen.

Etter å ha drevet renhold hele dagen, innrømmer hun at husvask kanskje ikke er det som frister aller mest når hun kommer hjem, - men det må jo gjøres det også.

Powered by Labrador CMS