hvit stue

Bli kvitt gammel røyklukt

- Hvis leiligheten skjemmes av røyklukt, kan det være enda vanskeligere å få solgt i et stadig tøffere boligmarked, sier Karsten Onsrud, salgsdirektør i eiendomsmeglerselskapet Fokus Krogsveen.

Publisert

Onsrud anslår et verditap på inntil fem prosent for nikotinskadede leiligheter, i tillegg til en tregere salgsprosess. I verste fall kan man miste et boligsalg som følge av dårlig lukt.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Det er kanskje ikke kjent for folk flest, men det er enkelt å bli kvitt gammel røyklukt med isolasjonsmaling, sier teknisk ansvarlig i Beckers og malemester Chresten Nielsen.

Scotte Isolermaling fra Beckers er en ny type isolasjonsmaling som fungerer både som grunning og toppstrøk i ett. Ofte kan ett strøk være nok til å isolere overflater som er skadet av brann, vann eller nikotin. Malingen gir en dekkende overflate og krever ikke ytterligere behandling.

Det behøver altså ikke å være et uoverkommelig prosjekt å bli kvitt røyklukt om boligen eller leiligheten ellers fremstår som attraktiv, og det kan være vel verdt å investere i noen spann med isolasjonsmaling for å øke leilighetens verdi.

Powered by Labrador CMS