3M Norge as logo
3M Norge as logo

3M kjøper Food Diagnostics AS

3M forteller i en pressemelding at de har kjøpt Food Diagnostics AS, som er en norsk leverandør av produkter innen hygienekontroll og produktkontroll for næringsmiddelindustrien, laboratorier og helsesektoren.

Publisert

Food Diagnostics AS har i mange år samarbeidet med 3M ved at de har forhandlet 3M Petrifilm produkter i Norge.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Dette oppkjøpet gir 3M muligheten til å ha direkte kontakt med næringsmiddelindustrien og laboratorier i Norge, sier Lars Hanseid, administrerende direktør i 3M Norge A/S.

- Det gir oss muligheten til å forsterke vår posisjon innen næringsmiddelindustrien i Europa og eksponere vår styrke i et stadig økende marked innen mikrobiologi, legger Bill Cruise til, direktør for 3M Helseprodukter i Europa.

Næringsmiddelindustrien søker stadig etter nye løsninger spesielt med tanke på matvaresikkerhet og kundenes beste. 3M har lenge levert produkter til mikrobiologisk testing, deriblant 12 varianter av 3M Petrifilm. Disse brukes til å påvise ulike organismer i maten.

- 3M vil bidra til vekst med sin sterke forankring og ekspertise som kan videreutvikle våre løsninger innen mikrobiologi og matvaresikkerhet, sier Joe Heidenreich, eier og styreformann i Food Diagnostics AS.

- 3M og Food Diagnostics AS vil sammen bidra til at næringsmiddelindustrien leverer sunn og sikker mat, forsikrer Francine Savage, daglig leder i 3M Food Safety Department.

Powered by Labrador CMS