håndkledispenser fra UltraClean

Dispenser ble årets nyhet

En håndkledispenser fra UltraClean ble kåret til beste nyhet på Interclean, Nilfisk -Advance AX 651 ble utropt til beste maskin, Satino beste renholdssystem og Vermop fikk heder for sitt dataprogram.

Publisert

Som vanlig presenterte Interclean i Amsterdan sine Innovation Award Winners, og i år var det en liten håndkledispenser fra UltraClean som stakk av med den gjeveste prisen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Kort fortalt dreier det seg om dispenser der en sensor sørger for at håndkleet trekkes fram. Det mest spesielle er at dispenseren på ett programmerbart tidspunkt selv rengjør og tørker håndkleet.

Dette fascinerer juryen. De sier at de aldri har sett noe lignende og at det er morsomt at noe så originalt vinner årets gjeveste pris.

Nilfisk AdvanceAX 651 Multi EDS er en tepperenser beregnet på både harde og myke gulv, og fikk prisen for beste maskinnyhet på Interclean.

- Her får vi en maskin som erstatter to tidligere maskiner, og det gir økonomiske besparelser, mener juryen.

VermopVermop fikk prisen for beste planleggingsverktøy. Et dataprogram, som ved hjelp av PDA, loser rengjøringspersonalet gjennom deres daglige arbeid. Juryen peker spesielt på at programmet er brukervennlig og fleksibelt.

SatinoSatino fikk pris for en søppelbøtte som ved hjelp av spillvannet omdanner papiret til en flytende masse etter bruk, og deretter sender det i avløpsystemet.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS