ellen nygard
ellen nygard

..Og opplæring i renhold

NHO Services høstprogram inneholder flere arrangementer som er av interesse for renholdsbransjen. I tillegg til anbuds-seminaret, arrangerer de instruktørkurs for opplæring av renholdere og servicemedarbeidere.

Publisert

"Instruktør 1 - Basisopplæring renhold" er ment for dem som arbeider med opplæring av renholdere /servicearbeidere i medlemsbedrifter tilsluttet NHO Service, og holdes i både Oslo, Bergen og Bodø utover høsten.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Null avgift

Kurset er en pilot-satsing for medlemsbedrifter i NHO Service, og det kreves derfor ingen kursavgft. På kurset får instruktøren nødvendig materiell for kursing av nyansatte i egen bedrift.

Instruktøren som rolle

Dag én vil blant annet gi en gjennomgang av praktisk opplæring i utstyr, metoder, midler og ergonomi, samt av renholdsrutiner. Denne dagen vil også ta for seg presentasjonsteknikker, og en kartlegging av instruktør-rollen.

Miljø og plikter

Dag to vil begynne med å ta for seg hvile plikter og rettigheter som gjelder for arbeidstakere i bransjen, og temaer som tas opp er arbeidstøy, motivasjon, service, servicekortet, kommunikasjon, med mer.

Resten av dag to vil rette oppmerksomheten mot miljø, renholdsstadarder og -konsepter, samt maskinelt utstyr og tekniske hjelpemidler.

Les mer om kurs og påmelding her.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS