NRTF logo ny

Klare for renholdskonferanse

Norsk Renholdsteknisk Forening og Norske Husøkonmers Forbund inviterer til årskonferanse. Temane i år blir blant annet grønt renhold, og sykehusrenhold.

Publisert

I år blir konferansen holdt om bord Pearl of Scandinavia fra den 1 til 3. april. Som ved tidligere år er konferansen åpen for alle interesserte, og generalforsamling for Norsk Renholdsteknisk Forening og Norske Husøkonomers Forbund blir avholdt i løpet av turen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Grønn renhold

Den aller første dagen blir tema grønt renhold. Her kommer Ottar Madslien fra Grip og snakker om innkjøp av renholdstjenester – og da med et miljø perspektiv.

Hans Petter Grette snakker om kjemikalier, utstyr og metoder under denne grønne seansen

Deretter er det duket for et blikk i kunstens verden når renhold og vedlikehold av kunst og verneverdige flater står på programmet. Andre temaer i løpet av disse dagene er sykehusrenhold og opplæring.

Mini renholdsmesse

Som tidligere år blir det også en liten messe om bord der utstillere får vist frem sine produkter. Vel fremme i den danske hovedstaden København det ulike muligheter å velge mellom. Om du har lyst på en tur på Nasjonalmuseet, besøke Ecolabs treningssenter eller besøke Hvidovre sykehus og lære mer om renholdet der.

Det blir selvsagt også i år en festmiddag med prisutdelinger, taler og sosialt samvær står i høysete.

Hele programmet og informasjon finner du her eller på NRTF sin hjemmeside.

"
Powered by Labrador CMS