ANWAR2

Kjenner du Årets Renholder?

Nå nærmer det seg fristen for komme med forslag til Årets Renholder 2008. Anwar Iftikhar fikk den siste prisen i 2006 - i fjor var det ingen som meldte inn sine kandidater så Årets renholder 2007 uteble.

Publisert

Hvert år deler foreningen NRTF ut prisen Årets Renholder til en i bransjen som har bidratt med en spesiell innsats for renholdsfaget, sine medarbeidere, kunder eller på en annen måte har utmerket i året som har gått eller mange år i sitt daglige arbeid.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Viktig pris for renholdere

Trolig kjenner du noen som fortjener prisen Årets Renholder 2008. For det er mange flinke renholdere der ute.

I 2007 fikk Anwar Iftikhar prisen, Eli Gylland i 2005 og Åse Ranheim i 2004.

I tidligere intervjuer med vinnere har de alle uttalt at det å få prisen hadde stor betydning.

Dette er en fin måte å markere at innsatsen de ansatte gjør for bedriften, staten eller kommunen de jobber i. Også arbeidsstedet har hatt stor glede av å skilte med en prisvinner.

Noen du kjenner?

Det er NRTF som deler ut denne gjeve prisen under årskonferansen i April. Fristen for å komme med forslag er satt til den 14. februar.Og mest sannsynlig kjenner du noen som fortjener denne gjeve prisen.

Hadde det ikke vært artig å skilte med årets renholder på din arbeidsplass.

"

Ikke nøl med å komme med forslag til NRTF. Kontakt Karin B. Lied på epost kbl@kbd.no med dine kandidater. Mer informasjon om prisen finner du på www.nrtf.net

Prisvinneren får et reisestipend og heder omtale i Renholdsnytt.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS