inneklima_skole_colourbox

- Nok er nok

Det sier Norges Astma og Allergiforbund (NAAF), som mener det skjer altfor lite for å bedre inneklimaet i norske bygninger. Nå inviterer de til konferanse for å fremtvinge endringer.

Publisert

NAAF vil ta et krafttak for å bedre dårlig inneklima i norske bygninger. Derfor inviterer de til en annerledes og spennende konferanse om inneklima på Radisson SAS Resort Beitostølen 14.-15. oktober. Det opplyser fagsjef i NAAF, Britt Ann K. Høiskar.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Renholdere inviteres

NAAF vil ha med seg ansatte i offentlige etater, kommuner, fylkeskommuner og bedrifter som har ansvar for drift og forvaltning av offentlige og private bygninger, HMS-personell og verneombud.

Videre er ansatte i kommunehelsetjenesten, bedriftshelsetjenesten, renholdere, husøkonomer, rektorer og tillitsvalgte i målgruppen for konferansen.

- Astma og allergier er blitt en folkesykdom. NAAF sier nå at nok er nok, og vil fremtvinge nødvendige endringer, sier Høiskar til VVS Aktuelt.

- Handling må til

På konferansen vil arrangøren gå i dybden på noen utvalgte temaer, og debattere aktuelle og inneklimautfordringer. Det skal være en konstruktiv og praktisk rettet konferanse, som gir plass til mer enn bare meningsutvekslinger. Planen er at konferansen skal munne ut i helt klare mål og handlinger.

- Vi kan ikke lenger akseptere at barn blir syke av å gå i offentlige skoler. Samfunnet kontrollerer kjøretøy, mat og drikke, men tillater derimot at inneklimaet medfører helseskader. Nå må det handling til, sier fagsjefen.

Det endelige programmet vil bli klart i løpet av august.

(vvsaktuelt.no)

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS