NRTF logo ny

Inviterer til faglig og sosial samling

Norsk Renholdteknisk Forening (NRTF) inviterer i november til faglig og sosial samling hvor det også blir en liten messe.

Publisert

18. november er det klart for et kveldsseminar i regi av NRTF. Steinar K. Nilsen (bildet) fra Sintef-Byggforsk og Roger Sørlie fra Gerflor innleder samlingen med teamet Stein og banebelegg - materialkunnskap og behandlingsmetoder. Etter det blir det messebesøk og servering av pizza.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det faglige avsluttes med Svein Gurvin fra konsulentbyrået 7K. Han har arbeidet med utvikling og trening av personer i mer enn 20 år. Han utfordrer ofte folk til å se egne utfordringer fra en annen vinkel og tenke alternativer. Gurvin er kjent for å ha mye energi og kreativitet i sine kurs og foredrag. Han skal si litt om vi må velge mellom høy produktivitet eller god trivsel, eller om det er mulig å si ja, takk, begge deler.

Etter at det faglige programmet er over, er det planlagt en sosial samling.

- Seminaret koster 350 kroner for medlemmer av NRTF og 500 kroner for de som ikke er medlemmer. Det er bindende påmelding og innbetaling innen 31. oktober, forteller Karin Bergseth Lied, som er kontaktperson.

Klikk deg inn på www.nrtf.net for ytterligere informasjon.

"
Powered by Labrador CMS