Renholdsnytt0108

30 år i renholdsfaget

I år er det 30 år siden renholdsbransjen fikk sitt eget fagblad. Årets første jubileumsutgave er på vei. Her kan du lese mer om hvordan vi ble til, om en renholdsbedrift som har opplevd stor vekst, om nye innkjøpsmetoder, og mye mye mer.

Publisert

Det som blir nytt gjennom dette året er at vi i hver utgave har et historisk tilbakeblikk. For med 30 år i og for faget renhold er det mye som har stått på trykk opp gjennom årene. Noen av dere har fulgt oss siden den gang og vil sikkert kjenne igjen sakene, andre er nye i renholdsbransjen – og vil få muligheten til å se hva som har skjedd i årenes løp.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Vekst og trivsel

I denne utgaven kan du også lese om renholdsbedriften Alanti som har hatt en kjempevekst. Daglig leder av bedriften Arild Kristiansen deler villig av sine tanker om hvorfor de har klart å oppnå sine mål. Her er det både tips og inspirasjon å hente om ledelse, målsettinger og visjoner som driver selskapet fram.

Fagsjef renhold

Denne utgaven kan du også møte Ellen Nygard. Hun var et naturlig portrettvalg i denne utgaven, og vi møtte henne rett før hun tiltrådte som fagsjef renhold hos NHO Service. Hennes tanker om bransjens utfordringer og om fremtiden kan du altså lese om i årets første utgave.

Intet renhold uten ansatte

Renholdsbransjen handler om mennesker, og uten ansatte ville verken offentlige renholdsavdelinger eller byråer gått særlig bra. Derfor er renholderen den viktigste ressursen for oss alle. Vi i Renholdsnytt oppfordrer nok en gang til å komme med forslag til Årets Renholder.

Og hvordan du planlegger renholdet vil ha alt å si for hvordan de ansatte har det i hverdagen. Kongsberg kommunale eiendomsforetak har akkurat revidert alle sine renholdsplaner.

De ansatte har vært involvert hele veien, og nå er alle planene og tegningene digitaliserte. Hvordan dette skal bedre renholdet, gi rett bemanning og mer rettferdig fordeling av oppgavene kan du finne ut i Renholdsnytt.

Praktiske renholdstips

I tillegg har vi praktiske tips og råd om rengjøring og vedlikehold. Blant annet så kan du lese råd om hygiene på kjøkkenet, og om hvordan gulvene på Universitetet i Oslo fikk ny liv.

Vi håper at du benytter anledningen til å ta et avbrekk fra en travel hverdag, fylle på med fagstoff og holde deg oppdatert i din bransje.

Og skulle du ha noe å dele med oss så ikke nøl med å ta kontakt.

" Har du ikke abonnement så kan du bestille det her.

" Ønsker du å lese denne utgaven kan du kjøpe PDF versjonen ved å følge denne linken.

"
Powered by Labrador CMS