Reno

Svinger vaskefilla for hyttefolket

Ekteparet Stein Ove og Edita Lyngstad satser på hyttefolket når de nå har etablert selskapet Reno Renhold.

Publisert

Mannen i huset på Harpefoss i Gudbrandsdalen har lang erfaring fra renholdsbransjen. Før hovedflyplassen ble etablert på Gardermoen, jobbet han for SAS på Forebu. Siden i høst har det vært full fokus på renhold igjen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Private hytter og leiligheter i fjellet er et enormt potensial, men også fabrikkbygg og liknende trenger en vask. Alt dette gir oss oppdrag og muligheter. Vi tar alle oppdrag, sier Stein Ove Lyngstad til Gudbrandsdølen Dagningen (GD).

- For oss er både hytter og leiligheter, private boliger, fabrikkbygg og næringslivsbygg på agendaen, forsikrer han til avisen.

Ekteparet deler renholdsoppdragene seg imellom.

Reno Renhold har i tillegg samarbeid med Jo-To, et likende selskap i Øyer. Selskapene samarbeider og gir hverandre oppdrag når den ene er fullbooket.

- Vi opererer med timepris etter en vurdering av hvert enkelt oppdrag. Ekstra viktig for oss er kvalitet. Kundene skal være fornøyd, det er alfa og omega for vår virksomhet, sier Lyngstad til GD.

Det heter seg at dagens moderne mopper ordner det meste i hus og hytter, det vil ikke Reno Renhold være med på. De sverger fortsatt til god, gammeldags grønnsåpe.

- Ikke noe kan slå det middelet, nei, forsikrer han.

- Er virkelig hytter i fjellet et marked for vask?

- Ja, gjett da. Og det forstår jeg godt. Når hytteeiere skal til fjells for en ferie eller weekend vil ikke eierne bruke halve helga til å vaske. De vil komme til nyvasket hytte. Bare i Kvitfjell har vi flere slike vaskeavtaler, sier ekteparet, som nettopp i investert i egen servicebil.

Powered by Labrador CMS