PDR1500

Ny støvmengdemåler

En ny støvemengdemåler fra ThermoFisher Scientific, pDR-1500, er nå på markedet.

Publisert

Det er Instrumentcompaniet AS som tilbyr den nye støvmåleren. Produsenten kaller dette en direktevisende, liten støvpumpe med robust innkapsling, lav vekt, god brukstid og lav brukerterskel. Støvmåleren måler partikler i størrelsesområdet 0,1µm til 10µm og er beregnet for både personbårne og stasjonære målinger.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I tillegg til nytt og forbedret design har instrumentet fått en intern pumpe med enkel innjustering av pumpehastighet via menyen.

Når man foretar støvmålinger i sanntid er det mange parametere som det må tas hensyn til, slik som temperatur, luftfuktighet og barometertrykk. pDR 1500 kontrollerer disse parameterne i tillegg til kontinuerlig overvåkning av luftmengden. Man kan også installere et filter for gravmetrisk etterkontroll av måledataene. Dette gjør at man kan få analysert hva slags type støvpartikler som det er målt på under måleperioden.

pDR-1500 har 24 timers batteridrift, og kan lades både via PC (USB) og med standard 230V adapter.

pDR 1500 leveres i koffert med pDR-port programvare, USB datakabel, oppladbare batterier, batterilader, sykloner for PM10, PM4, PM2.5 og PM1, brukermanual og kalibreringssertifikat.

Powered by Labrador CMS