Faksimile_TK

Snudde minus til pluss

Med skyhøyt underskudd og et sykefravær på over 30 prosent, så situasjonen mørk ut. Men det var før nye eiere overtok.

Publisert

- Det var helt nødvendig for å berge bedriften og de godt og vel 30 arbeidsplassene, sier daglig leder Eva Husby i Føniks vask og rens til Tidens Krav.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Hun er glad for at bedriften er gjennom den vellykkede snuoperasjonen, etter at hun tok over det innarbeidede rengjøringsfirmaet sammen med mannen sin for et år siden.

- Da Leif (Husby) og øvrige eiere overtok i desember i fjor, sto det 1,2 millioner i minus i regnskapene. I år kan vi vise til plusstall hele veien, sier hun til avisen.

Bedriftslederen forteller at det har vært hardt arbeid og lange dager for å snu alle steiner og skape en bedre driftskontroll, men at det nå går rett vei. En avdeling på Eidsvoll er solgt ut, i tillegg til at flere større kontrakter er reforhandlet.

- Vi jobbet hele jula i fjor for å komme à jour. I tillegg har vi fokusert på arbeidsmiljøet, ettersom det var et skyhøyt sykefravær i bedriften da vi tok over. Her har også bedriftshelsetjenesten vært til stor hjelp.

Powered by Labrador CMS