Renholdsnytt0408.jpg

Nytt nummer av Renholdsnytt ute

I disse dager kommer en ny utgave av Renholdsnytt i postkassen til abonnentene.

Publisert

Det er mye spennende å lese i årets fjerde utgave av Renholdsnytt. Vi har blant annet fulgt den utfordrende jobben det er å vedlikeholde marmoren på det staselige operabygget i Bjørvika. Det er firmaet All Remove som har jobben med å gjøre renholdet av de 27 000 hvite kvadratmeterne enklere.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Renholdsnytt har også besøkt Renessansen 2008, samt firmaet Renholdspartner i Oppegård som har opplevd stor suksess med hjemmerenhold. Et nytt marked har åpnet seg for dem.

Seniorrådgiver Vibeke Lütken har skrevet en spissformulert kronikk om hva som har skjedd og ikke skjedd i renholdsbransjen de siste 20-30 årene. Lütken mener bransjen i altfor stor grad har stått på stedet hvil.

Lederen i denne utgaven handler om at gammeldagse holdninger ødelegger bransjen, og viser til en kafè-eier i Bardufoss som var blitt tvunget til å holde kafeen stengt i to uker på grunn av personalmangel. Kafè-eieren kunne ikke skjønne at folk heller ville "skyve mopper" fremfor å jobbe for henne.

Mottar du ikke Renholdsnytt? Da kan du bestille abonnement her.

Ønsker du å kjøpe denne utgaven Renholdsnytt kan laste den ned fra Buy and Read ved å følge denne linken.

"
Powered by Labrador CMS