Hjemmrenhold1

Hjemmerenhold åpner et nytt marked

For to år siden så Renholdspartner i Follo et stort potensial i å selge tjenester innen hjemmerenhold. De traff blink og har opplevd en meget hyggelig vekst. 

Publisert

I Sverige har bruken av profesjonell hjelp til hjemmerenhold fordoblet seg på ett år. Mye av årsaken til utviklingen ligger i at svenskene nå får skattefradrag når de benytter seg av hjemmetjenester. Høyre har foreslått at det samme bør skje i Norge, men den rød-grønne regjeringen går ikke inn for dette.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Ny trend

Selv om Kristin Halvorsen & co holder igjen, opplever enkelte aktører i renholdsbransjen i Norge at det er en trend blant privatpersoner å kjøpe inn profesjonell hjelp til renhold i hjemmet. Renholdspartner øst as fikk de første privatkundene for to år siden, og valgte en bevist satsing og la opp en strategi for hjemmerenhold. Nå utgjør denne satsingen om lag 10 prosent av omsetningen på rundt 17 millioner kroner.

Gode resultater

– Vi er hele tiden på jakt etter nye kundemuligheter, og hadde en viss erfaring med hjemmerenhold fra tidligere. Vi visste at det var en lang vei å gå, men var samtidig overbevist om at det var riktig å satse på dette. Det tok halvannet år før vi gikk i pluss. Nå sklir det veldig godt, og vi er utrolig fornøyde med resultatet, forteller Stein Bjørberg, styreleder og partner.

Les mer i kommende utgave av Renholdsnytt.

Powered by Labrador CMS