Green-cleaning

Bok om grønt renhold

Organisasjonen ISSA har nå lansert boka Green Cleaning – for dummies. Ifølge bokomslaget inneholder den alt man trenger å vite om miljøvennlig renhold.

Publisert

Bøkene – for dummies er nok mest kjent for sine enkle bøker innen datafaget. Men nå har ISSA – The Worldwide Cleaning Industry Association lansert en egen bok om renhold.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Miljøvennlig renhold

Boka Green Cleaning For Dummies skal på enkel måte vise hvordan du kan innføre miljøvennlig renhold enten det gjelder byrå eller offentlige virksomheter.

Den inneholder stoff om valg av de rette typene grønne produktene, hvordan måle miljøgevinster, opplæringsprogram for en miljøvennlig renhold, og hvordan du skal markedsføre din miljøprofil over for kunder og brukere.

Boka tar også for seg miljøaspektet i ulike type bygg og har spesialstoff om skoler og universiteter, helseinstitusjoner og kontormiljøer.

Lang erfaring i renholdsbransjen

Boka er skrevet av flere med mange års erfaring innen renholdsbransjen, Steve Ashkin og David Holly. Boka er tilgjengelig hos www.issa.com

"
Powered by Labrador CMS