Petter Furulund NHO Service

Tettere samarbeid

Renholdsbransjen i Sverige og Norge samarbeider nå tettere med hverandre. - Renholdsbransjen i Sverige har bedre rammevilkår enn hva som er situasjonen i Norge, sier Petter Furulund, adm.dir i NHO Service.

Publisert

NHO Service hadde onsdag sin svenske søsterorganisasjon Almega på besøk.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det var renholdsbransjen i de to organisasjonene, bedriftsrepresentanter, styre og administrasjon som møttes.

Hovedmål var å drøfte et nærere samarbeid på områder av felles interesser innen arbeidsgiverspørsmål, næringspolitikk og praktiske formål, som kartlegging av markedsutvikling.

- Flere oppfølgende møter er planlagt, melder NHO Service på sin hjemmeside.

- Bedre rammevilkår i Sverige

"

- Renholdsbransjen i Sverige har bedre rammevilkår enn hva som er situasjonen i Norge, sier Petter Furulund, adm.dir i NHO Service.

Han sier det viktigste er at offentlig sektor i Sverige har en mer pragmatisk holdning til private leverandører og er mer villige til å slippe disse til.

- Et annet viktig trekk er at skattefradrag på hjemmetjenester har redusert det svarte markedet kraftig i Sverige og skapt en positiv utvikling som vi burde kunne lære av i Norge, sier Furulund, adm.dir.

Powered by Labrador CMS