rengjøring menn colourbox

Single menn er bakteriebomber

Enslige menn kan være noen ordentlige møkkamenn. Det viser i hvert fall en dansk undersøkelse, som slår fast at single menn er de reneste bakteriebombene.

Publisert

Les også: Vil forenkle reglene for renholdshjelp i hjemmet

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det er rengjøringsmiddelprodusenten Ajax som står bak undersøkelsen, som viser at danske single menn rengjør kjøleskapet sitt kun hver tredje måned eller sjeldnere, skriver den danske avisen BT.

Legger du hånden på dørhåndtaket hjemme hos en mann som bor alene, er det 45 prosent sjanse for at bakteriene har fått kose seg uforstyrret der i minimum tre måneder.

Les også: Overdreven rengjøring kan gi allergi

Kvinner blir sure av manglende renhold

Den samme undersøkelsen viser for øvrig – og kanskje ikke overraskende – at kvinner er mer opptatt av renhold i hjemmet. Mer enn to timer i uka bruker de til rengjøring.

Det betyr at kvinner i gjennomsnitt vier to år av sitt liv sammen med støvsugeren eller støvfilla.

Kanskje ikke uten grunn, for 61 prosent av de spurte kvinnene forteller at de blir irritert eller i dårlig humør hvis det ikke er rent i hjemmet. Det er med andre ord mulig å ”vaske” seg i godt humør!

"
Powered by Labrador CMS