Scandic Asker

Avtale mellom Scandic Hotel Asker og Friske Rom

Scandic Hotel Asker kan som første Scandic-hotell tilby sine gjester Friske Rom.Friske Rom er et service- og tjenestekonsept som tilbyr en ny hygienisk standard på hotellrom. Gjestene skal kunne få et inneklima med ren og frisk luft, et "hypoallergenisk" hotellrom uten lukt og en ren og hygienisk seng som sikrer en god natts søvn.

Publisert

Friske Rom skapes uten bruk av kjemikalier som gjester kan reagere på. Friske Rom er ment å gagne alle gjester og spesielt de som lider av astma eller allergirelaterte plager.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Økt trivsel

Randi Eidem, husøkonom hos Scandic Asker forteller hun ser frem til å tilby Friske Rom til sine gjester:

- Vi håper og tror konseptet vil gi mindre kundeklager, færre bytte av rom, mindre "nedetid" på rom som krever ekstra renhold og ikke minst økt trivselsfaktor blant våre gjester. Samtidig håper vi astmatikere og allergikere kan få en direkte positiv opplevelse som en følge av de tiltak vi gjennomfører, uttaler hun i en pressemelding.

- Vi gleder oss over samarbeidet med Scandic Asker i etableringen av Friske Rom, forteller Øyvind Krogstadmo hos Hypo Allergenic Scandinavia som leverer Friske Rom.

- For oss er det viktig å hjelpe både kunden og kundens kunder (gjestene) ved å skape en vinn-vinn situasjon. Gjestene får en ren madrass, rengjort luft og luktfrie hotellrom. Hotellet får på sin side mindre kundeklager, økt belegg og gjestelojalitet

Om Friske Rom

Produktene Friske Rom benytter bl.a. fotoplasmateknologi for fjerning av kjemiske trusler (bensin og oljedamp, karbon monoxide, malingslukt med mer), biologiske trusler (smittsomme virus, bakterier, allergipollen, muggsporer, sopp, støv, midd med mer) samt uønsket lukt (tobakksrøyk, stekeos, matavfall, lukt fra dyr, oppkast osv.).

Dette gjør at hotellet også har mange andre anvendelsesområder for produktene. Dette kan være avfallsrom, restaurant/kjøkken, fellesområder, konferanse-/møterom osv. Også konvertering av røykerom og rensing av rom etter snikrøyking vil være typiske anvendelsesområder.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS