Heidi Lill Oppegaard i HSH og Johnny Haugland i NRI

Suksess for Renholdsforum

Heidi Lill Oppegaard i HSH og Johnny Haugland i NRI strålte om kapp. Drøye 50 medlemmer møtte opp på Renholdsforum på Gardermoen for å diskutere Godkjent Renholdsvirksomhet.

Publisert

Totalt samler NRI og HSH Service 170 medlemsbedrifter, og da må det være gledelig å kunne konstatere at mer enn 50 deltakere fra store deler av landet hadde funnet veien til Gardermoen 2. april.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Godkjent virksomhet

Godkjenningsordningen Godkjent Renholdsvirksomhet sto naturligvis i sentrum., og starten for denne merkeordningen virker lovende. 32 medlemsbedrifter er allerede godkjent, og flere vil komme etter hvert.

- Vi er fornøyd med starten, men er fortsatt i byggefasen, sier Oppegaard og Haugland.

Vibeke Lütken, tidligere sentral i Ren Utvikling og nå medlem i nemnda i Godkjent Renholdsvirksomhet manet til større punktlighet når bedriftene skal søke. Alt må være på plass for å få godkjenning og alle avgjørelser i nemnda skal være enstemmige, forteller hun.

Bedre markedsføring

Per Lundemo i Sigma Renhold har godkjenningen på plass. Han synes det meste har vært positivt.

-Gjennom ordningen får vi et kvalitetsstempel, og det blir vanskeligere for useriøse aktører å få oppdrag. Det letter også innsalget av renholdstjenester.

Han oppfordret alle medlemsbedriftene om å bli flinkere til å markedsføre ordningen. Spesielt blant private kjøpere av renholdstjenester er det fortsatt mange som ikke har hørt om ordningen.

Miljømerking

Flere av de frammøtte tok også til orde for at medlemsbedriftene samler seg om en felles miljømerking. ISO-merking blir for komplisert, men det er andre ordninger, som kan fungere godt for de fleste, ble det påpekt.

Hyppigere møter

At Renholdsforum falt i smak, hersker det liten tvil om. Forsamlingen tok til orde for ett Renholdsforum hvert halvår, og ikke ett i året, slik det er nå.

Powered by Labrador CMS