Coor service logo

Overtar SAS-renhold

Coor Service Management har inngått en omfattende skandinavisk avtale med SAS.

Publisert

Serviceleverandøren har undertegnet en 5-årig avtale om å samordne, utvikle og levere servicetjenester til selskaper innen SAS i Norge, Danmark og Sverige.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Omfattende

Avtalen, som har en verdi på over 1,5 milliarder kroner, trer i kraft 2. juni. Serviceleveransen er bred, og omfatter både renholdstjenester, eiendomsservice, produksjonsservice og arbeidsrelaterte tjenester, som for eksempel konferanseservice, resepsjon, byggvedlikehold, energi og prosjekter.

- Dette er et prestisjeoppdrag for Coor, og vi er glade og stolte over den tilliten SAS viser oss. En viktig del i vårt oppdrag er å ta et helhetsgrep om, og utvikle SAS´ internservice i hele Skandinavia, sier Freddy Eriksen, administrerende direktør i Coor Service Management i Norge.

Ansatte over til Coor

130 personer innen SAS Facility Management AB med datterselskap i Skandinavia går over til Coor. I Norge dreier det seg om ca 45 personer.

- Coor fremstod tidlig som et godt valg av serviceleverandør og vi ser nå frem imot et langsiktig, strategisk samarbeid med vekt på kvalitet og utvikling, sier Bjørn Frivold, administrerende direktør i SAS Facility Management AB.

Powered by Labrador CMS