HSHLOGO

Nær halvparten vil ansette psykisk syke

En undersøkelse utført blant mellomledere og toppledere i 5000 av HSHs virksomheter viser at over 40 prosent mener mangelen på arbeidskraft vil øke sjansene for at de ansetter personer med psykiske problemer.

Publisert

Den nettbaserte undersøkelsen er utført av Ukebrevet Mandag Morgen i samarbeid med Rådet for psykisk helse og HSH, og er finansiert av Sosial- og helsedirektoratet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

HSH skriver at resultatet viser en vilje til å tenke utradisjonelt når det gjelder rekruttering for å få tak i den rette kompetansen.

Mange personer med psykiske lidelser står i dag utenfor arbeidslivet, samtidig som mange arbeidsgivere opplever en usikkerhet knyttet til hva det vil si å ansette personer som har psykiske problemer.

Rådet for psykisk helse arbeider for større åpenhet rundt psykisk helse i arbeidslivet. Gjennom kampanjen "Arbeid gir merverdi" ønsker Rådet for psykisk helse å bryte mytene rundt psykiske problemer.

Les mer her.

(Kilde: hsh-org.no)

"
Powered by Labrador CMS