NCA_logo
NCA_logo

Kompenserer med klimakvoter

Den svenske serviceleverandøren NCA Facility Services satser enda mer på miljø, og kjøper klimakvoter på miljøbørsen. De får dermed ytterlige ett miljøsertifikat.

Publisert

Selskapet kjøpte nylig klimakvoter for 150 tonn CO2-utslipp, og opplyser at miljøhensyn er like viktig innen alle tjenestene de tilbyr.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Krever miljøvennlig samarbeid

NCA Facility Service leverer renholdstjenester til blant annet sykehus, laboratorier og kontorer. Alle samarbeidspartnere og leverandører er pliktet til å ha en dokumentert miljøprofil.

- Alt vi gjør gjennomsyres av miljøtenkning, og vi skal fortsatt være ledende innen sertifiserte tjenester. Nå klimanøytraliserer vi utslippene som forårsakes av transport, og våre miljøklassifiserte biler blir enda grønnere. Ved å kjøpe kvotene bidrar vi til å hindre 150 tonn CO2-utslipp, sier Niclas Brodin i NCA Facility Services.

Enda et sertifikat

NCA var det første facility service-selskapet i Sverige som ble ISO-sertifisert for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø. Nå blir de også utslipps-sertifisert.

- Nå har vi fått enda flere grunner til å være stolte over miljøarbeidet vårt, og dette tvinger industrien og energileverandører til å investere i renere og og bedre former for energi- og miljøteknikk.

Handelen med utslippskvoter innen EU startet den 1. januar 2005, og fra 2008 kan alle land som har undertegnet Kyotoprotokollen delta.

Powered by Labrador CMS