Årskonferanse NRTF og NHF

Årskonferanse og generalforsamling på bølgene

Grønt renhold og sykehusrenhold er noen av temaene når Norsk Renholdsteknisk Forening og Norske Husøkonomers Forbund holder årskonferanse og generalforsamling på Pear of Scandinavia.

Publisert

Se bildeserie fra konferansen

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

195 deltakere til NRTF ( Norsk Renholdsteknisk Forening) og NHF (Norske Husøkonomers Forbund) sin årskonferanse seilte tirsdag med Pearl of Scandinavia til København.

Programmet tirsdag var variert med seminarer, messebesøk, generalforsamlinger og sosialt samvær. Som tidligere år blir det også en liten messe om bord der utstillere får vist frem sine produkter.

Les også: - Felles renholdsforbund er galskap

Besøk på sykehus og treningssenter

Onsdag er det utflukter i København, blant annet til Hvidovre Hospital, hvor deltakerne får demonstrert den danske hygienestandarden i praksis. En annen gruppe besøker Ecolab sitt treningssenter. Etter det kan København utforskes litt på egen hånd, før programmet fortsetter på skipet.

Deltakerne vil få foredrag om opplæring fra Yrkesbevis til Mastergrad, prisutdelinger og festmiddag. Renholdsnytt.no er med på konferansen og vi vil bringe flere nyheter fra oppholdet på båten og i Dronningens by.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS