RenholdForside0507

Gled deg

En ny utgave av Renholdsnytt er på vei. Også denne gangen fylt med godbiter fra renholdsbransjen.

Publisert

To nye bedrifter innen renhold, begge med spennende tjenester er presentert i årets nest siste utgave.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Den ene er madrassdoktoren som er klar til å rense hotellrom, og gjøre hotellene enda mer attraktive overfor allergiske kunder. Mer om denne nye tjenesten kan du altså lese mer om i utgave nummer fem av Renholdsnytt.

Det andre nye er søppeldunkrenhold. Dette er stort i utlandet og selskapet Ren Dunk håper at det blir like stort her hjemme.

Trådløs ledelse Det finnes nok ingen bedrifter som ikke ønsker å tjene å mer penger, eller å ha en lettere arbeidshverdag. Kanskje en mobiltelefon og noen enkle strekkoder kan hjelpe deg med det?

I hvert fall kan du lese om hvordan rengjøringsbyrået 2 clean i Oslo bruker mobiler som arbeidsredskap i renholdsbransjen. Dette for å både spare penger, og tjene noen ekstra kroner.

Messeglimt Debuten til Fag- og kompetansemessen for renholdstjenester, maskiner og utstyr gikk av stabel i høst. Mer om oppslutningen rundt messe, utstillerne og produktene skriver vi om denne gangen.

Else Liv Hagesæther er kronikkskribent denne gangen, Fagsjefen i Europa Hege Wilsbeck er portrettkandidaten, flere bruker miljømerker, og to brødre har stått 30 år sammen i samme bedrift.

Har du ikke fått femte utgave av Renholdsnytt så ikke fortvil, den er på vei i posten.

Har du ikke abonnement så kan bestille det her.

Har du lyst til lese denne utgaven kan du kjøpe PDF utgaven ved å klikke her.

"
Powered by Labrador CMS