Sigfrids-renholdsvogn

Denne er perfekt

Den perfekte rengjøringsvognen for Sigfrid fra Geilo er denne. Lett å holde orden på, og med datablad på alle produktene hun bruker.

Publisert

En rengjøringsvogn som er perfekt er som denne:

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Utstyrt med mopper, kluter, Renax, Våtrom for bad, speilpuss, jiff skurekrem, sprit for smitte vask, søppelposer, kost-brett, moppeskaft, søppelsekk og data blad på alle produkter en bruke.

I tillegg til tørkepapir, gummihansker og det skal være lett holde orden på tralla hele dagen, skriver Sigfrid Barane til oss i renholdsnytt.

Vi takker Sigfrid for innspillet og sender henne et eksemplar av den eksklusive renholdsnytt koppen.

Les også: Finnes den perfekte renholdsvogn

Vi er nemlig på leting etter hva som gjør en rengjøringsvogn til en god vogn eller til en perfekt vogn. Og til det trenger vi din hjelp.

Finnes den perfekte renholdsvogna og hva gjør den så god? Hvilke egenskaper skal ei vogn ha og hva bør du tenke på når du bestiller?

Vi ønsker oss bilder av vogner med en kort forklaring på hvilket merke det er og hva det er som gjør dette til deres favoritt.

Du må gjerne også beskrive hva som ikke fungerer fullt så bra ved den og hvilke ønsker dere har for forbedringer.

Vi oppfordrer og utfordrer dere til å engasjere renholderne og la de si sin mening.

Send oss en e-post eller en mms med bilde og beskrivelse av vogna. Alle som sender oss et bilde med beskrivelse og sine tanker om vogna får Renholdsnytts eksklusive krus i posten.

"

Send til post@renholdsnytt.no

eller kate@vanebo.no

MMS bilder kan sendes til 91 82 95 78

Husk å legge ved ditt navn og adresse.

"
Powered by Labrador CMS