tulipaner2colourbox604720
tulipaner2colourbox604720

Bli med på bransjekveld for renholdsbransjen

Vi i renholdsnytt inviterer hele renholdsbransjen på en uformell kveld der du kan møte kollegaer under ISSA Intercleanmessa i Amsterdam.

Publisert

Vi har reservert noen timer i lokalene til Bruin Cafè i Amsterdam sentrum. Her vil det være muligheter for å få seg litt fingermat og noe godt å drikke i glasset sammen med andre nordmenn i bransjen som reiser til Interclean messa.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Dette blir en uformell kveld der du kan komme og gå som du vil.Kvelden starter i sjutida og klokka ti åpnes dørene for andre gjester. Ønsker du å delta ta kontakt med reiseselskapet momentum på interclean@momentum.as

Bli med på renholdsmessa i Amsterdam

Ellers så minner vi om at Renholdsnytt inviterer sine lesere til å bli med til Amsterdam på en lettvint måte. Sammen med reiseselskapet momentum har vi laget et komplett program som tar deg frem og tilbake til årets største begivenhet i bransjen. Messa holdes i dagene 6.-8. mai 2008

Dette er en internasjonal renholdsfest. Utstillingen Issa Interclean i Amsterdam har rykte på seg for å være den viktigste begivenheten i den europeiske renholdsbransjen.

Mange nordmenn på renholdsmesse

Vi vil anslå at rundt 500 nordmenn kjempet seg fram til de mest interessante nyhetene. Det 25 000 kvadratmeter store utstillingsområdet inneholdt mengder av nyheter og mangfold.

Det er ingen ting som tyder på at dette ikke blir interessant eller nyttig i 2008. I dag er det svært mange som ønsker å reise sammen med bransjen på messer, og ser at det har stor faglig verdi for både bedrifter, og kommuner å få oppdatering innen faget.

I år blir det også en skreddersydd tur, som innebærer komplett reiseopplegg. Det omfatter flybillett, hotellopphold og messebesøk. Dermed trenger du ikke være redd for å reise alene til millionbyen Amsterdam, og du får muligheten til å tilhøre et fellesskap og knytte kontakter.

"
Powered by Labrador CMS