Birgerlåche-og-Einar-(1)

Opplev renhold på Svalbard

Birger Låche og Einar Skurdal inviterer til et nytt renholdskurs på Svalbard. Denne gangen er det mulig å påvirke hva du vil lære i naturskjønne omgivelser med nordlys som selskap.

Publisert

To ganger tidligere har Einar Skurdal og Birger Låche invitert til kurs i renholdsledelse i Longyearbyen. Begge gangene har deltakerne opplevd dette som et vellykket arrangement.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Temaene berører de som jobber med renholdsledelse, og i år er det muligheter til å komme med egne ønsker for timeplanen. Deler av kurset vil også kunne oppleves i det fri.

Noe av det tidligere deltakere opplever som nyttig er en mulighet til å bygge nettverk med andre i samme arbeidssituasjon og ha muligheten til å utveksle erfaringer.Tilbakemeldinger viser at det er positivt å reise til Svalbard nettopp for samholdet sin del. For som Låche sier så har mange deltakere lett for å bli borte i Oslo.- Det er alltid noen som kjenner noen som de vil besøke i Oslo, eller andre steder i landet.

Ønsker du mer informasjon om turen kan du ta kontakt med Birger Låche på birlaac@c2i.net Blir det nok deltakere er det meningen at turen skal gå i slutten av januar.

"
Powered by Labrador CMS