Eli3

Kjenner du Årets Renholder?

Nå nærmer det seg fristen for komme med forslag til Årets Renholder 2007. Anwar Iftikhar fikk prisen i fjor, Eli Gylland i 2005 og Åse Ranheim i 2004, kanskje du kjenner Årets Renholder 2007?

Publisert

Vi har snakket med Eli Gylland som fikk prisen i 2005, og hun synes at dette er kjempe fin måte å markere innsatsen de ansatte gjør. To år etter at hun fikk prisen henger forsatt diplomen med prisen på veggen ved Avinor i Trondheim der Eli jobber. Og hun minnes markeringen med glede:- Ja, det var veldig artig. Jeg opplevde hele det året som veldig positivt, og fikk mange positive tilbakemeldinger. Det var spesielt, sier hun.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Prisen er viktigHun mener at det mye å si for personen og arbeidsstedet som får prisen. Prisvinneren får et reisestipend. Eli reiste til FinnClean, noe hun opplevde som kjempepositivt.- Jeg mener at det er en viktig pris, og håper at NRTF forsetter med det gode arbeidet, uttaler hun.

Noen du kjenner?Det er NRTF som deler ut denne gjeve prisen under landsmøte i Bodø i mars. Fristen for å komme med forslag er satt til den 21. februar.Og mest sannsynlig kjenner du noen som fortjener denne gjeve prisen. Hadde det ikke vært artig å skilte med årets renholder på din arbeidsplass.Ikke nøl med å komme med forslag til NRTF. Kontakt Karin B. Lied på epost kbl@kbd.no med dine kandidater. Mer informasjon om prisen finner du på www.nrtf.net

Mer om tidligere prisvinnere og deres opplevelse kan du lese om i neste utgave av Renhold.

"
Powered by Labrador CMS