anbudrenhold3

Det er innkjøpere som taper

Bryter du offentlige innkjøpsavtaler uten å være klar over det ? Det er det flere som gjør, og som innkjøper har du alt å tape. Det mye du skal forholde deg til, i tillegg bør du tenke på dette som et salgsdokument. Renhold gir deg råd.

Publisert

Deter nemlig mange regler å forholde seg til. Og i følge tidligere sekretariatsmedlem i KOFA Robert Myre er det en del av dem som mange ikke kjenner til. I utgave nummer 6 2006 kan du lese mer om hans råd til begge parter i innkjøpsprosessen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det er nemlig viktig at du kjenner reglene godt, og at klarer å kommunisere hva det er du vil ha. I anbudsprosessen er det nemlig mange fallgruver å passe seg for.

Han råder også bransjen til å være proaktiv, og finne selv frem til felles systemer som beskriver god kvalitet og hvordan dokumentere kvaliteten. Og som innkjøper bør du absolutt ha klarlagt hvilke kvalitet ønkser. Les mer om rådene i utgave nummer 6 av Renhold.

Powered by Labrador CMS