FFSsemninar

Klar for nytt seminar i FFS

Forum for sykehusrenhold er klare for det årlige seminaret, som denne gangen er lagt til Stavanger. Fjorårets jubileumsseminar hadde rekorddeltakelse med ca. 125 deltakere.

Publisert

Tiden 9.-11. mai i år er satt av til årets seminar, og det holdes på Quality Airport Hotel Stavanger som ligger like ved Sola flyplass.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Nytt i forhold til fjorårets seminar er besøk på sykehuset. I tillegg vil ledende leverandører være tilstede på seminarets utstillermesse.

- Programmet er ikke helt spikret ennå, men inneholder temaer som "Service - jeg bare vasker her..", "Endelig mandag" med Karin Fevaag Larsen, litt om NS-INSTA 800 og det nye opplæringsprogrammet for sykehusrenhold vil også bli presentert, uttaler leder i FFS Trond Holm Johansen.

Seminaret passer fint for ledere på ulike nivåer ved institusjonenes renholds- og husøkonomavdelinger.

- Erfaringsmessig vet vi at seminaret har blitt en viktig måte å treffe kollegaer fra andre sykehus og institusjoner på, bygge nettverk og et sted å utveksle erfaringer, opplyser leder for FFS.

Fullstendig program vil bli sendt ut med invitasjon om ikke så lenge, både til deltakere og utstillere. Men det kan allerede nå være lurt å sette av dagene i kalenderen for de som kan tenke seg noen interessante dager i Stavanger. Ønsker du mer informasjon om seminaret, så ta kontakt med FFS sin leder Trond Holm Johansen på trond.johansen@helse-bergen.no

"
Powered by Labrador CMS