BRANSJEDAG
BRANSJEDAG

Faglig påfyll for optimal drift

Når Høyskolen i Akershus inviterer til Bransjedagen 2007 kan du lære mer om husøkonomi og seviceledelsestudie, og få faglig påfyll om drift, vedlikehold og service.

Publisert

Nå er programmet til den store bransjedagen 13. mars på Hiak endelig klar, og her er det mye å glede seg til.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I tillegg til stands og utstillinger fra relevante bedrifter, er det satt sammen et spennede program.

Først ut er studieleder Berit Tyldum som gir en liten smakebit på hvilke kompetanse studentene på husøkonomi og serviceledelse- og kostøkonomistudie har.

Foretningsutvikling

I løpet av dagen kan du høre fra Coor Service Mangement AS og få innblikk i Facilitys Mangement markedet i Norge. Spennede blir det også når konserndirektør Trond Smogli forteller om utfordringene ved totalløsninger på flere tjensteområder.

Tine skal gi oss et innblikk i trender i dagens marked. Og du kan også se og høre hva tredjeårsstudenten har å by på av kompetanse når de selv skal holde foredrag og fortelle om prosjekter de holder på med.

Relasjonsbygging

Dagen er en gylden anledning til å møte ny kompetanse som finnes på markedet, og bygge relasjoner mellom studenter og bedrifter.

Hiak selv opplyser at de siste årene har det skjedd en betydelig endring innen for hus-og kostøkonomens tradisjonelle arbeidsfelt.

Nye oppgaver

Blant de nye oppgavene som husøkonomene er rusete til er eiendomsdrift, kontraksledelse, innkjøp og logistikk. I tillegg til oppgaver innen hotell, og renhold.

Finn ut hva de har på by på under bransjedagen, for fullstendigprogram se her.

"
Powered by Labrador CMS