Elisabeth-mopp-ferdig
Elisabeth-mopp-ferdig

Stor moppetest i Renholdsnytt

Årets siste utgave er på vei. Denne gangen med en stor test av mikrofibermopper. Nyt førjulstida, len deg tilbake og les godt fagstoff i Renholdsnytt.

Publisert

Det er med stor glede at vi i denne utgaven presenterer vår alle første test av mopper. Det er få steder i bransjen der du kan få uavhengig og objektiv informasjon. Særlig på produktsida kan det være vanskelig å skille produktene fra hverandre. Derfor har Renholdsnytt gjort jobben for deg.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Test av mopper

Seks ulike mikrofibermopper fra ledende leverandører på markedet er testet på rengjøringseffekt, friksjon, vannopptak og flekkfjerningsevne. Resultatene får du altså i utgave nummer 6 for 2007.

Er du ikke abonnent på bladet kan du laste ned siste utgave her eller bestille abonnement her.

Moppene vi har testet er Jonmaster Damp Pro fra Lilleborg, Swep Microtech fra Vileda, Ecolabs Rasant tec, Premieres Blå Micromopp, Skovlys Aktiva mopp, og Nilfisks S- mopp

Renhold, Drift og Vedlikehold

" Renholdsnytt har selvsagt også vært på messa i stavanger Renholds, Drift og Vedlikehold 2007. Glimtene fra messa finner også i siste utgave.Portrettkandidat denne gangen er Ellen Hæreid Nylund. Steinar Nilsen har skrevet en kronikk som er vel verdt å lese.

Powered by Labrador CMS