renholder-colourbox626830

Slakter renholdet

Skolene i Drammen slakter renholdet i en brukerundersøkelse. På en av skolene har det ved ett tilfelle gått 14 dager uten rengjøring.

Publisert

Det hevder rektor ved Bragernes skole, Elen Sørensen til Drammens Tidende. Hun er oppgitt over den varierende standarden på renholdet. Hun mener at det er altfor dårlig og at hun bruker for mye tid på oppfølging av kontraktene.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Hver uke kommer ansatte med merknader og det klages videre til Toma som har kontrakten ved skolen.

Det er Drammen Eiendom som har tatt initiativet til brukerundersøkelsen som ble besvart av 16 av 20 skoler i Drammen. Resultatene var gjennomgående dårlige med mer enn 80 prosent misnøye. Også Rektor Odd Sveen ved Brandengen skole er også oppgitt over situasjonen. - Generelt er det altfor dårlig. Vinduskarmer og hyller er hoppet over, det ligger sand igjen i trappene. Det verste er at det ikke ser rent ut når de har gått, sier Sveen til Drammens Tidende.

På bakgrunn av undersøkelsen, og kvalitetskontrollene som er utført skal kvaliteten bedres. Det er standarden på den daglige rengjøringen som må forbedres.

Både Toma og ISS har kontrakter med kommunen, disse kontaktene er ikke god nok mener kommunen selv. Renholdsleveransen skal ut på anbud nå i januar. Da mener Drammen Eiendom at de vil få et bedre innblikk i hva det vil koste å heve kvaliteten. Hele saken kan du lese her

"
Powered by Labrador CMS