SBL logo

SBL endrer navn til NHO Service

Økt slagkraft er målet, når SBL skiftet navn til NHO Service. NHO er en sterk merkevare som er langt mer kjent enn SBL, og derfor kan gi økt slagkraft.

Publisert

Økt slagkraft er altså hensikten når SBL (Servicebedriftenes Landsforening) nå blir historie.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

MMI-målinger viser at kjennskapen og tilliten til merkenavnet er på topp. Over 90 prosent av de spurte sier at de har kjennskap til NHO, viser undersøkelser utført av MMI.

Svaret er like høyt blant politikere, i media og blant medlemmene. Tiltroen til NHO har også økt de siste årene, viser MMIs barometer som er gjennomført over flere år.

Navnetskifte vedtok organisasjonens generalforsamling i går, og navnet Servicebedriftens Landsforening (SBL) går ut av bruk fra og med i dag, og NHO Service blir tatt i bruk.

Fremgang

Overgangen til det nye navnet "NHO Service" skjer i en tid med sterk fremgang og vekst for organisasjonen.

- Gjennom navneskiftet vil vi dra gjensidig fordel av hverandres styrke i arbeidet for å fremme medlemsbedriftenes interesser. Vårt arbeid for å synliggjøre servicesnæringene vil bli enda mer slagkraftig når vi viser vår tilhørighet til den sterke merkevaren NHO, sier Petter Furulund, nå adm.dir. NHO Service.

NHO Service er den tredje største landsforeningen i NHO med 1.100 bedrifter og 45.000 årsverk.

Powered by Labrador CMS