Fagraadet-Renhold
Fagraadet-Renhold

Fagrådet Renhold er på nett

Fagrådet for renholdsbransjen har fått sin egen informasjonsside på verdensveven og utvidet med to medlemmer, FOBE og Forum for Sykehusrenhold.

Publisert

De to siste tilskuddene til renholdsbransjen fagråd er altså FOBE (Foreningen for offentlig bygg og eiendom) og Forum for sykehusrenhold (FFS).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Disse sammen med NHO service (tidligere SBL), Norske Husøkonomers Forbund, Norsk Renholdsteknisk Forening og Renholdprodukters Leverandørforening skal jobbe sammen for en bedre bransje.

Utvikling av faget gjennom Fagråd Renhold

I følge deres hjemmeside har foreningen har til formål å:Medvirke til utvikling av renholdsfaget og bransjen.Øve medinnflytelse på normer og veiledninger som utvikles av markedets aktører.Medvirke til erfaringsutveksling innenfor rådets arbeidsområde, og være et bindeledd til foreninger og bransjeaktører i andre land.

De viktigste arbeidsområdene for 2008 blirMiljøspørsmålRekrutteringOffentlige anskaffelserMer om Fagråd Renhold kan du lese på deres nettsted

"
Powered by Labrador CMS