hotell_utenfra
hotell_utenfra

Med rom for de små

Et tredvetalls utstillere er allerede påmeldt til Fagmessen Renhold i Letohallen. Noen store navn er på plass, og flere mindre leverandører er klare til å vise seg frem.

Publisert

Med litt over tre uker igjen til åpningen av den nye renholdsmessa Fag - og kompetansemesse for renholdstjenester, maskin og utstyr i Letohallen ved

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Gardermoen er det over 30 utstillere som har meldt seg.

Messearrangør Oro-Nor med Truls Jacobsen i spissen er fornøyd med pågangen så langt.- Men det er klart at vi var ikke klar over at det å starte en ny renholdsmesse i Norge skulle skape så mange bølger. Av alle våre utstillere er ingen Rele (Renholdsprodukters leverandørforening) medlemmer.

Jeg synes det er synd at vi ikke får samlet hele bransjen til en stor messe, men at vi klarer å samle så mange utenom Rele synes jeg er bra, sier Jacobsen.

Store navn Med et er langt ifra kun de små leverandørene messa ved Gardermoen har klart å tromme sammen.

Her er det internasjonale kjemper som skal stille ut. Blant dem er Tana Kjemi som er av Europas store på kjemi, og som tidligere har uttalt at de har målsetting om å ta store markedsandeler i Norge.

Også maskinleverandør Tennant vil være på plass, også de er store i verdenssammenheng. Andre kjente navn er Boss Europe, og Ipso Norge.

Flere små - Fordi prisen er såpass lav er messen også et sted der de mindre aktørene innen bransjen kan vise seg frem. Det er positiv om vi kan bidra til det, mener Jacobsen.

Han understreker at det er flere uker igjen til messa åpner dørene den 30. august. Og erfaringen fra andre messer er at det ofte er mange som strømmer til på slutten.

- Vi har flere som vi vet vurderer å stille ut, så flere vil det bli, konstaterer han og legger til at siden det er første gangen det arrangeres renholdsmesse i Letohallen tar ting tid.

Så langt er det heller ikke mange byråer som har valgt å stille ut, og messearrangøren kommer med en oppfordring om at dette er ei messe også for dem som selger tjenester.

Fast årlig messeJacobsen forteller at det er vært enorm respons fra dem som vil besøke messa. - Både fra kommuner, hoteller, kjeder og byråer, så det er gledelig, sier han.

Han understreker også at mange av de han har vært i kontakt med kunne ønske seg en årlig messe på Østlandsområde. Der hele bransjen kan samles.

Tidligere har han uttalt at blir dette en suksess, så ønsker han å ha en årlig renholdsmesse i Letohallen.

Ønsker du mer informasjon om messe kan du se www.fagmessenrenhold.no

Messe er åpen fra den 30. august til og den 1. september.

"
Powered by Labrador CMS